Home
Начало
Контакт
За Нас

       ПОЧИВКИ

Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване....       ХОТЕЛИ

       КРУИЗИ       TRAVELLER IQ


Новини от Блога
Вашата оценка
Начало > КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Търсене

Корпоративно обслужване


Корпоративното обслужване е неотменна част от услугите, които “Планет Турс” ЕООД предлага, като то включва комплексно обслужване на Вашето пътуване - от консултация за страната е която пътувате до самолетен билет, хотелска резервация, съобразена с Вашия бюджет, до цялостна организация на корпоративно събитие.

Основен принцип на работа в “Планет Турс” ЕООД е стриктната конфиденциалност, по отношение на всеки вид информация, свързана с Вашето пътуване. Нужната за организация на пътуването информация се използва единствено и само за вътрешна информация. Това е една от предпоставките редица държавни, частни и обществени организации и компании да се възползват редовно от нашите услуги.


Съобразено с оптимално най-ниският бюджет за Вашето пътуване Ви предоставяме високо професионално комплексно обслужване.

Експертните съвети на нашия екип ще Ви спестят главоболията, свързани с чести пътувания, като Ви консултираме на всяка стъпка от изграждане на пътуването. Това от своя страна ще спести време и излишни разходи на Вашата организация.

Възползвайте се от нашите консултации и ще усетите разликата!

За преференции и условия за Корпоративно обслужване, моля свържете се с офисът на “Планет Турс” ЕООД.


 
 
Юни
2024
Юли
2024
Август
2024
Септември
2024
Октомври
2024
Ноември
2024
Декември
2024
Януари
2025
Февруари
2025
Март
2025
Април
2025
Май
2025
Newsletter
Абонирайте се за нашите промоционални оферти!
Planet Tours

Представи и твоята страницаGet Adobe Flash player
 
     Уеб Дизайн, Програмиране, бази данни и реклама, оптимизиране за търсещи машини, уеб хостинг, Изработка на уеб дизайн, Туристически Сайтове, Туризъм, Туризъм сайт, Уеб Дизайн, Уеб Програмиране, Редизайн, Online Мултимедия, Уеб базирани решения, Банери, банер реклами, софтуерна поддръжка, Интернет реклама, Поддръжка и Хостинг на уеб сайт. Системи за управление на съдържанието на уеб сайт, разработка на уникален дизайн, административен модул за управление на съдържанието: ПроСтудио