Home
Начало
За Нас
Контакт

Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване....

       ПОЧИВКИ       ХОТЕЛИ
       КРУИЗИ       TRAVELLER IQ


Новини от Блога
Вашата оценка
Начало > КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Търсене

Корпоративно обслужване


Корпоративното обслужване е неотменна част от услугите, които “Планет Турс” ЕООД предлага, като то включва комплексно обслужване на Вашето пътуване - от консултация за страната е която пътувате до самолетен билет, хотелска резервация, съобразена с Вашия бюджет, до цялостна организация на корпоративно събитие.

Основен принцип на работа в “Планет Турс” ЕООД е стриктната конфиденциалност, по отношение на всеки вид информация, свързана с Вашето пътуване. Нужната за организация на пътуването информация се използва единствено и само за вътрешна информация. Това е една от предпоставките редица държавни, частни и обществени организации и компании да се възползват редовно от нашите услуги.


Съобразено с оптимално най-ниският бюджет за Вашето пътуване Ви предоставяме високо професионално комплексно обслужване.

Експертните съвети на нашия екип ще Ви спестят главоболията, свързани с чести пътувания, като Ви консултираме на всяка стъпка от изграждане на пътуването. Това от своя страна ще спести време и излишни разходи на Вашата организация.

Възползвайте се от нашите консултации и ще усетите разликата!

За преференции и условия за Корпоративно обслужване, моля свържете се с офисът на “Планет Турс” ЕООД.


 
 
Юни
2022
Юли
2022
Август
2022
Септември
2022
Октомври
2022
Ноември
2022
Декември
2022
Януари
2023
Февруари
2023
Март
2023
Април
2023
Май
2023
Newsletter
Абонирайте се за нашите промоционални оферти!
Planet Tours

Представи и твоята страницаGet Adobe Flash player
 
     Уеб Дизайн, Програмиране, бази данни и реклама, оптимизиране за търсещи машини, уеб хостинг, Изработка на уеб дизайн, Туристически Сайтове, Туризъм, Туризъм сайт, Уеб Дизайн, Уеб Програмиране, Редизайн, Online Мултимедия, Уеб базирани решения, Банери, банер реклами, софтуерна поддръжка, Интернет реклама, Поддръжка и Хостинг на уеб сайт. Системи за управление на съдържанието на уеб сайт, разработка на уникален дизайн, административен модул за управление на съдържанието: ПроСтудио