Home
Начало
За Нас
Контакт

Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване....

       ПОЧИВКИ       ХОТЕЛИ
       КРУИЗИ       TRAVELLER IQ


Новини от Блога
Вашата оценка
Начало > 10 причини да имате травел агент
10 причини да имате травел агент
Търсене

НЕОБХОДИМ ВИ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРАВЕЛ АГЕНТ, ЗАЩОТО:


1. ПЪТУВАНЕТО ВИ Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ:

  • Всеки от нас се специализира в дадена област и се развива и гради в своята сфера. Професионалният травел агент познава туристическия пазар, спецификите на дестинациите, качеството и цените на услугите и може да подготви цялостното ви пътуване в детайли, както и да ви даде адекватен съвет или препоръка. Той е експерт в областта на туризма и ще организира перфектно пътуването ви до всяка точка на земното кълбо. Това спестява излишни рискове и неприятни изненади по време на почивката ви.

2. ПЪТУВАМ И СПЕСТЯВАМ:

  • Вашият травел агент има необходимата информация за най-атрактивните предложения за желания от вас продукт, актуалните промоции, както и реалното му качество. Той ще избере най-доброто предложение по параметрите на пътуването ви и вие спестявате от предвидените за почивката си средства, защото получавате най-доброто съотношение качество – цена.

3. Е УДОБНО:

  • Когато се доверите на професионален травел агент за организацията на своето пътешествие, вие печелите уникалното удобство да организирате цялото си пътуване само с едно телефонно обаждане или е-mail. Агентът ви ще се погрижи за всичко останало – от самолетни и автобусни билети, през хотелско настаняване и застраховка, до визова услуга и полезна и любопитна информация за мястото, което желаете да посетите. И всичко това – максимално удобно и бързо за вас и само от едно място!

4. ЦЕНИТЕ ВРЕМЕТО СИ:

  • Травел агентът ви е трениран да се ориентира много по-бързо от вас в информацията, достъпна в интернет сайтове или резервационни системи. Има натрупания опит къде да потърси, както и достъпа до много по-добри предложения, от тези, които вие можете да откриете. Времето, което ще спестите в безкрайно търсене сред хиляди предложения, можете да оползотворите приятно.

5. ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВАС Е ПЕРСОНАЛНО:

  • Изключително важно за перфектно организираното пътуване са вашите лични представи и предпочитания, интереси и възможности. Когато ползвате услугите на травел агент – той ви познава, знае какво харесвате и искате да преживеете и как да направи ваканцията ви незабравима. Така не се налага всеки път, когато тръгнете на път да обяснявате как искате да пътувате и да се колебаете дали предпочитанията ви са взети под внимание.

6. МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ И ДА СТЕ СПОКОЙНИ:

  • Имате травел приятел, с който да се посъветвате по всяко време как кога и защо да пътувате, както и да сподели впечатления и препоръки за непозната за вас дестинация.

7. ИМАТЕ ПРАВО НА ИЗБОР:

  • След като дадете насоките си за пътуване, агентът ви ще ви предостави разнообразни варианти за реализация, като така ще можете да изберете това, което ви допада най-много. Имате право на избор и го използвате, за да имате перфектното пътешествие!

8. ПОЛУЧАВАТЕ АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Травел агентът ви, който работи в туризма в пътувал доста повече от всеки друг. Той следи тенденциите в туризма, новостите, любопитните факти и може да ви даде пълната и актуална информация, която ви е необходима.

9. ЗАЩИТАВА ВАШИТЕ ПРАВА:

  • Ако възникне затруднение или проблем по време на вашето пътуване – имате човек, който да защити интересите ви и да ви помогне незабавно. Тази сигурност е незаменима в трудни моменти.

10. ОБИЧАТЕ ДА ПЪТУВАТЕ:

  • Пътешествията са приключения. Всяко ново място, което откривате и посещавате променя начина, по който гледате на света, ободрява ви и ви дава желание за нови и по-смели начинания. Или... както всички знаем... човекът е човек, когато е на път!


Това са само малка част от нашите причини да бъдем Ваш туристически агент и да Ви покажем чудесата на света!


 
 
Юни
2022
Юли
2022
Август
2022
Септември
2022
Октомври
2022
Ноември
2022
Декември
2022
Януари
2023
Февруари
2023
Март
2023
Април
2023
Май
2023
Newsletter
Абонирайте се за нашите промоционални оферти!
Planet Tours

Представи и твоята страницаGet Adobe Flash player
 
     Уеб Дизайн, Програмиране, бази данни и реклама, оптимизиране за търсещи машини, уеб хостинг, Изработка на уеб дизайн, Туристически Сайтове, Туризъм, Туризъм сайт, Уеб Дизайн, Уеб Програмиране, Редизайн, Online Мултимедия, Уеб базирани решения, Банери, банер реклами, софтуерна поддръжка, Интернет реклама, Поддръжка и Хостинг на уеб сайт. Системи за управление на съдържанието на уеб сайт, разработка на уникален дизайн, административен модул за управление на съдържанието: ПроСтудио